Over 50 råtasslag påmeldt til nå

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - drone

Det ligger an til å bli en solid fellesstart i lagkonkurransen for råtasser. Over 50 lag er påmeldt til nå - og det er fortsatt mulig å melde på lag!

Kl. 14 på lørdagen under O-festivalen smeller startskuddet for det som kanskje blir både Norges største og morsomste o-fellesstart i år. Over 50 lag er påmeldt og ettersom det i utgangspunktet er 3-5 løpere pr. lag (tillatt med to løpere), så sier det seg selv at fellesstarten blir stor. Alle løperne starter nemlig samtidig. Og flere lag kan det bli. Det er nemlig mulig å melde seg på frem til 19. juni - uten etteranmeldingsavgift. Meld på her!

For de som ikke kjenner lagkonkurransen for råtasser, så er det en gøyal konkurranse for 8-12 åringene. Det er fokus på samarbeid og morsomme opplevelser! Lagene kan settes sammen på tvers av alder og kjønn. Og samarbeid gjerne med naboklubben om dere ikke har lag selv. Dette må ikke råtassene deres gå glipp av!

Ansvarlig for råtasskonkurransen, Dagrun Brox Rayamajhi, lover både lette og vanskelige poster, uvanlige postplasseringer, quiz og morsomme utfordringer. Og selvfølgelig vil den sagnomsuste Østmarka-ulven være på plass. Fanging av ulven gir ekstra poeng!

Alle lagene får én time til rådighet og de bestemmer selv hvilke poster de vil finne og i hvilken rekkefølge. Har dere usikre eller ferske løpere, så kan voksne eller ungdommer skygge ved behov. Og ikke minst; det er premie til alle deltakerne! 

Oppsal har i mange år arrangert Råtasskonkurransen samtidig med 15-stafetten. I år arrangerte Lillomarka både stafetten og Råtasskonkurransen. Film fra årets Råtasskonkurranse kan du se her.

Påmelding til O-festivalens lagkonkurranse for råtasser gjøres her. Påmeldingsavgiften er kr. 250 pr. lag. Det benyttes EMIT-brikke, én pr. lag. Ettersom dette er et eget arrangement, kan brikke brukt tidligere i O-festivalen gjenbrukes.

Sees på Grønmo 24. juni!