Ragde Eiendom blir generalsponsor for O-festivalen 2023!

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - drone

Vi er skikkelig stolte over å kunne presentere generalsponsor for O-festivalen 2023: Ragde Eiendom!

Storkonsernets hovedkontor ligger faktisk mer eller mindre i “Oppsal-land”, i alle fall i klubbens utvidete nedslagsområde, på Ensjø i Oslo.

Ragde Eiendom AS ble stiftet i 1995, og har vokst til å bli et konsern med 370 selskaper og datterselskaper som  til sammen eier ca 2.000.000 kvadratmeter næringseiendom, fordelt på lager, kontor, butikk/kjøpesenter, industri og hotell. Eiendomsmassen er geografisk godt spredt, med hovedvekt i Oslo og Bergen. Selskapets eiendomsportefølje har i dag en markedsverdi på ca 43 milliarder norske kroner. 

I tillegg til hovedkontoret i Oslo har selskapet også et avdelingskontor i Bergen.

-I Ragde Eiendom er vi opptatt av at barn, ungdom og voksne skal få mulighet til å oppleve idrettsglede. Vi synes O-festivalen er et flott arrangement som skaper fellesskapsfølelse, sier Hanna Svenaeus, administrasjonsansvarlig i Ragde Eiendom AS om selskapets motivalsjon for å støtte O-festivalen 2023.

Mange forbinder kanskje Ragdes støtte til idrett først og fremst med det profilerte Ski Classics-laget Team Ragde Charge, men Ragde Eiendom er også en av hovedsponsorene for Norges Triatlonforbund. I tillegg er de sponsor for Oslo Triatlon og Råskinnet, samtidig som de støtter en rekke idrettsklubber og unge idrettstalenter. 

- Men nå som orienteringsidretten er inne i porteføljen, hvilke verdier i vår idrett kan dere kjenne dere igjen i?

-Orientering er en inkluderende idrett med tilbud til alle. Dette er vi også opptatt av i Ragde Eiendom.

 

-Og hva kan o-idretten lære av dere?

 

-Være foroverlent og gi full gass!

 
https://ragde.no/