Gjennomført opplegg med storskjerm og nettsending

Postet av O-festivalen den 30. Mai 2019

Mange av dere opplevde sikkert den profesjonelle og fengende produksjonen under NM-uka på Vegårshei i fjor. De samme sveitserne kommer til O-festivalen i år, med enda mer o-erfaring under panseret. Det blir storskjerm på arena og sending på nett.  Dette blir bra!

Sveitserne i firmaet Livemotion stiller med sin kompetanse og opplegg som gir en fantastisk god presentasjon av GPS-tracking, live-resultater, samt video fra løpende og faste kamera ute i terrenget og på arena.

Det hele bindes sammen med årets speaker Sigmund Vister, som garantert er en kjent stemme fra ulike o-arrangement også for dem som ikke forbinder noe med navnet.

Produksjonen vises på storskjerm i bakkant av innløpet, sånn at folk på arena får med seg alt som skjer av passering, ulike ting presentert på storskjermen og samtidig kan heie folk inn til mål. I tillegg vil det som vises på storskjermen sammen med speakerlyd strømmes ut på internettet sånn at folk som av ulike grunner ikke får kommet seg til Larvik også får med seg stemninga og kan følge sine o-løpere gjennom alle tre dagene.

Vel møtt på arena og løpet! Kanskje dere møter på en løpende kameramann ute i skauen eller blir fanga opp av et annet kamera, sånn at folk der hjemme kan se dere i aksjon.

Mer om Livemotion og smakebiter fra forberedelser til NM på Vegårshei: