Kompakt og sentral arena

Postet av O-festivalen den 2. Des 2018

2018-12-01 15.03.33.jpg2018-12-01 14.57.37.jpg2018-12-01 14.59.46.jpg

Arena for alle tre dagene er Fagerli skole nord for Larvik sentrum og vis-a-vis Nordbyen kjøpesenter. Dette blir et kompakt arrangement og løpa alle tre dagene går herfra. En sentral arena gjør det mulig for folk å velge miljøvennlige transportmidler også, om man ønsker det.

Vi driver i disse dager og planlegger funksjoner, passeringer og innløp for alle dagene, men arenaen som ligger i bakkant av Fagerli skole gir oss muligheter til et kompakt arrangement der også barnefestivalen, barnepass og alle mulige andre funksjoner ligger i godt kontakt med hverandre.

Området for fredagens sprint ligger naturlig nok inntil skolen og for lørdagens mellomdistanse og søndagens langdistanse har vi godt med terreng å ta av innover i Vestmarka. Vi har heldigvis så mye terreng, at utafor det sperra området vil vi tilby treningsløyper i svært så lignende terreng som på konkurransedagene.

Terrengsperringer og lovlige passeringsveier etter NOFs bestemmelser finnes her, dette er absolutt nyttig og viktig å ta en ny titt på nå. Det samme gjelder bestemmelsene for de ulike klassene.

Det tar ti minutter med buss opp fra Larvik stasjon og en drøy halvtime om en har søkt seg til Stavern utafor løpa. Siden det kun er 2,5 km å gå, så er det fint mulig å bruke strekninga som en slags oppvarming også! 

Toget fra Torp til Larvik stasjon tar 19 minutter, i tillegg kommer noen minutter for skyttelbussen fra Sandefjord lufthavn til toget som er inkludert i billetten. Ikke tvingende nødvendig med noen leiebil altså.

Color Line har ruter med hyppige avganger om sommeren fra Strömstad til Sandefjord, der en kan ta buss eller tog til Larvik. Superspeed fra Hirtshals til Larvik ligger også i grei avstand fra sentrum med en kort drosjetur eller så går det an å gå for spreke folk også.

Vestfold kollektivtrafikk har hatt tilbud om et eget sommerkort de siste åra, der ei uke med så mye busskjøring du orker og trenger i fjor kosta så lite som 110,-. Vi regner med et tilsvarende tilbud lanseres også i 2019 og vil oppdatere dere med informasjon når den foreligger.

Vi vil tilby overnatting på en annen skole i nærheten, der frokost er inkludert. I tillegg legger vi snart fram en hotellavtale med et hotell i sentrum av Larvik. Sånn ellers har larvikdistriktet et utall av overnattingsplasser fra telt og camping til hytter og hoteller. Det skal være godt med ledig kapasitet i dagene O-festivalen går, siden dette ligger i forkant av selve sommerinnrykket og også helga før Stavernfestivalen. Informasjon og oversikter over disse tilbudene dukker opp på hjemmesida vår i løpet av den nærmeste tida.

2018-12-01 15.03.33.jpg
2018-12-01 14.57.37.jpg

2018-12-01 14.59.46.jpg