Siste løper i mål

Postet av O-festivalen den 25. Jun 2018

funksj treff søndag.JPGtreekrem tveite heir holo.JPGtre jenters lag.JPG

Søndag kl 1435 kom siste løper i mål for o-festivalen 2018. Vi som arrangører er slitne, men fornøyde, og til våre kjære deltagere: Takk for at dere møtte opp alle sammen - det syns vi var veldig moro - håper dere likte dere i Bærum!

Siste løper i mål het Sara Marie Allen og løp direkte B-løypa. Med gammeldags flat-kompass. Med seg på turen hadde hun god hjelp av en skikkelig elitedame, D55-løperen Anne Lofthus. 

Vi arrangører er kjempefornøyde med oppmøtet. Vi har ikke telt opp antallet helt nøyaktig enda, men er veldig fornøyd alle dager med både eliteklasser, ordinære klasser og direktepåmeldinger. Det var over 7000 vanlige løpspåmeldinger. I tillegg var det hele 57 lag i barnas lagkonkurranse på lørdag, det vil si over 200 startende bare der. Kort tid etter at småungene gikk i mål startet festen for de litt større, nemlig 225 13-16-åringer, se omtale i egen sak. Også barnefestivalen ble meget godt besøkt. Og så var vi maksimalt heldige med været. 

Takk også til alle som har vært så hyggelige å gi oss positive tilbakemeldinger på arrangementet. Det er artigere å jobbe hele helga og mye mer til for mange når noen setter pris på det vi har gjort. Tusen takk!

Bilder:
1: Siste løper i mål i o-festivalen 2018 - Sara Maria Allen, direkte B
2: O-festivalsjef Christian samler funksjonærene, eller i hvert fall over halvparten av de, til en oppsummering og utdeling av medaljer etter helgas innsats. Søndag kl 15. Men enda var det mye å rydde.
3. Synfarer Kristen Treekrem, eliteløper Håvard Tveite, Leder i Fossums o-gruppe Morten Heir og langdistanseløypelegger Øystein Holo, alle i godt humør på lørdag etter at Håvard hadde vært ute og godkjent både kart og løyper.
4. Tre blide jenter klare for start i barnas lagkonkurranse på lørdag. 

 

funksj treff søndag.JPG
treekrem tveite heir holo.JPG
tre jenters lag.JPG