Ikke ta med matpakke!

Postet av O-festivalen den 20. Jun 2018

bakerhansen.jpg

Kiosksjef Åse lover tre dager med mat, smil og service  - og sunne, spennende alternativer til matpakken.

Åse Ulltveit-Moe Norrud leder o-kiosken og kan fortelle om et imponerende utvalg. La oss starte med det sunne og fornuftige. Åse ramser opp:  -Vi har brødblingser på speltbrød, wraps med kylling og med laks og også grove musliboller med brunost. Så du trenger ikke ta med deg matpakke for å få noe skikkelig mat. Der vi støtter vi Åse 100%. Matpakke på o-løp er jo egentlig en uting når kiosken har et sånt tilbud.

Så går vi over til kosematen. O-løp skal være hyggelig, og after-O skal være med kaffe, brus og kaker.  -Veldig mange i Fossum har bidratt med veldig mange kaker! Åse er kjempeglad for bakestøtten. Og forteller om en kakedisk med imponerende bredde: -Langpannekaker som sjokoladekake og krydderkake, i tillegg gulrotkake, ripskake, plommekake og selvsagt den sesongriktige rabarbrakaken!  Selvsagt er det mye gjærbakst også. Og Åse har enda noen ess i ermet:  -Og på toppen av alt dette så har vi to rullekaker!

Som vanlig blir det også grillmat som pølser og hamburgere. -Og vi har ikke glemt glutenallergikerne – vi tror de skal bli imponert over utvalget!

Åse har 15-16 medarbeidere med seg i kioskgruppa. -Og mottoet vårt er: Mat, smil og service, forteller kiosksjefen. Et bra motto for en o-festivalkiosk.  Men hva om det for eksempel skulle dukke opp en vanskelig trønder og spørre om brunost på vaffelkaka? -Da skal han få det, vi har brunost bak disken, så han må bare spørre! OK. Så vi må altså bare tørre å si hva vi egentlig vil ha.

Videre forteller Åse at det blir litt internasjonalt tilsnitt over kiosken – hun skal nemlig selge boksbrus, og ikke de vanlige halvlitersflaskene. Dessuten skal hun selge både frukt og iskrem – og det ser smart ut i forhold til værmeldinga for helga.  

Vår samarbeidspartner Baker Hansen leverer noe ekstra gjærbakst så det ikke skal gå tomt, dessuten leverer de muslibollene og speltbrødet.

Kiosken på Fornebu blir i et telt rett utenfor Scandichotellet, midt på samlingsplass. Også på Skytterkollen får kioskteltet sentral plassering, og det vil være bord foran. Betaling kan skje med kontanter, Vipps (planlegg kjøpet om du står i kø) eller bankterminal. 

bakerhansen.jpg