O-festivalen for de minste

Postet av O-festivalen den 14. Jun 2018

barnepark sørkedalen.jpeg

Orientering er en familiesport og under o-festivalhelga er det et ekstra godt tilbud til o-småttisene!

Under fredagens sprint på Fornebu er det småtroll-løype utenfor Scandic-hotellet. Og dessuten barnepark for alle barn over 2 år – uten bleie – på et fint inngjerdet lekeområde, der småungene også får god utsikt og kan heie på når mor og far kommer til mål i sprintløpet. Barnepass koster 50 kroner dagen.

På lørdag og søndag på Skytterkollen er et separat område på arena er reservert til Barnas O-festival hvor det tilbys mange morsomme aktiviteter som passer for barn opp til cirka 12 år. -På lørdagen regner vi med at de fleste i 8-12-årsalderen er ganske opptatt med egen løping først og så lagkonkurranse, sier Fossums barnefestivalansvarlig Sigrid Vie. -Men på søndagen vil sikkert de større barna også få tid til å stikke innom! Det er småtroll, hinderløype, labyrintorientering, skyting på blink pluss noen andre aktiviteter. Barnefestivalen har ingen nedre aldersgrense. De kan delta med eller uten foreldre. Sigrid Vie tror en 6-7-åring kan klare seg fint alene på barnefestivalen. Barnas O-festival koster kr 50 per dag og det er ingen forhåndspåmelding. -Ta gjerne med venner, sier festivalsjef Sigrid. -Og husk at det er god premiering!

I nærheten av barnefestivalområdet på lørdag og søndag vil det også være barnepass for småbarn – med samme opplegg som på fredagen.

 

Bilder:

Øverst: En liten Fossumjente, som i ettertid har blitt litt større, viser fram et meget bra eksempel på en småtroll-løype under Lillomarkas «Gromløpet» i 2012. Foto: Trond Brevik

Nederst: Fra barneparkeringa i Fossumløpet i Sørkedalen i fjor. Foto: Lucie Størmer

barnepark sørkedalen.jpeg