Martin styrer ungdomsfesten

Postet av O-festivalen den 6. Jun 2018

logo sunflake.jpg

Fossums egen løper Martin Borge Heir (H19-20) vil være festsjef og DJ under ungdomsarrangementet på lørdag. Nå ser han fram til festen, musikken og ikke minst strandvolleyballturneringen - det er bare å begynne å trene serve, mottak og smash!

Nå er ordinær påmeldingsfrist for O-festivalen 2018 ute. Det betyr at det ikke er lenge igjen til festen begynner. Faktisk bare 18 dager igjen til de første o-løperne løper ut i sprint-løypene på Fornebu, og 19 dager igjen til ungdomsarrangementet begynner lørdag kveld (med påmeldingsfrist lørdag 17. juni). I den anledning skal vi bli bedre kjent med kveldens DJ: Fossums egne Martin Borge Heir, aka Sunflake.

Martin, som er 19 år, begynte med musikk-produksjon som hobby for ikke mange år siden. Vi har spurt han noen spørsmål om hans roller under ungdomsarrangementet, og hva ungdommene har å glede seg til i slutten av juni.

«Min rolle blir nok å skape mest mulig liv og røre», svarer han til spørsmål om hva hans oppgaver er gjennom kvelden. «Jeg ser frem til å styre showet på stranda med musikk og livekommentering av volleyballturneringen. Håper så mange som mulig kommer på arrangementet og at mange vil melde seg på volleyballkonkurransen. Det kommer til å bli morsomt å følge med på»

Etter spørsmål om hvorfor han begynte med å lage egne låter, svarer han: «Nei, hva sier man til det. Jeg tror jeg som de fleste er glad i å høre på musikk, og det å lage musikk man selv liker å høre på blir jo da belønning i seg selv, også er det ekstra gøy når andre sier de liker det du har laget. Så hjelper det litt å kunne et instrument og ha holdt på med band i noen år». Han legger også til at vi kan vente oss å høre noen av hans egne låter. «Jeg tenker å slenge inn en og annen låt mellom sangene ellers, så blir det spennende å se om noen merker at dette ikke er produsert i et glatt studio av en kommersiell artist».

Som nevnt i en tidligere artikkel kan man finne musikken til Sunflake på Soundcloud, Spotify og Itunes.

http://spoti.fi/2H7umL3

https://soundcloud.com/sunflakemusic

Det er masse å se frem til denne lørdagskvelden. «Hvis vi regner med at været blir som det har vært i Bærum i hele mai så blir det 30 grader og sol hele kvelden» sier Martin og henviser til de fantastiske før-sommer dagene Oslo og resten av sørlige Norge har hatt de siste ukene. «Da blir det ikke veldig feil med grilling, bading og sandvolleyball. Det meldes jo at det er 24 grader i vannet nå, og det kan bekreftes».

Han avslutter med en henvisning til alle o-ungdom i Norge. «Hvis du hater sol, varme, pølser, hamburgere, strand, venner, beachmusikk, chill badetemperatur og st. Hans bål er dette definitivt ikke noe fro deg. For dere andre, så snakkes vi etter løpet på lørdag under o-festivalen»

Husk at det ennå er mulig for etteranmelding til løpene og vanlig påmelding til ungdomsarrangementet. Få med dere så mange som mulig av vennene deres. Dette blir bra!

logo sunflake.jpg