Samarbeidspartner med store ambisjoner

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - droneSS Stavanger2-min.jpg

Møt vår samarbeidspartner Second Space! Selskapet er en lynraskt voksende tilbyder av minilagre over hele landet. Second Space støtter O-festivalen gjennom egen sponsoravtale med Oppsal Orientering.

Ikke bare Oppsal, forresten. O-interesserte kan neppe ha unngått å se den gule romben på Kasper Fossers løps- og overtrekksdrakter. Den samme logoen finner du på armen på Oppsal Orienterings løpsdrakter. Second Space ble etablert i 2020 med mål om å gi folk plass til å leve ved å tilby fleksible og sikre lagerløsninger.

-Uansett om du benytter deg av minilager i forbindelse med boligbytte, en endret livssituasjon eller har behov til din hobby kan du lagre trygt og enkelt hos Second Space, sier selskapets CEO Isak Larsson. Svensken styrer et lite, men effektivt team på sju ansatte og har på to år allerede åpnet 13 avdelinger.

-Hvorfor sponser dere Kasper Fosser?

-Vi er stolte av å kunne støtte opp om en talentfull og dedikert idrettsutøver som Kasper Fosser. Kasper er en av Norges fremste orienteringsløpere, og han representerer det beste innen sportens verdier. Ved å sponse Kasper ønsker vi å bidra til hans utvikling og suksess, samtidig som vi ønsker å fremme orienteringssporten i Norge.

-Hvorfor samarbeider dere med Oppsal Orientering?

Samarbeidet med Oppsal Orientering er et naturlig valg for oss. Oppsal Orientering er en anerkjent orienteringsklubb med en rik historie og et sterkt engasjement for sporten. Gjennom vårt samarbeide ønsker vi å bidra til utviklingen av klubben og støtte deres aktiviteter for barn, ungdom og voksne.

-Hvilke verdier har Oppsal Orientering og O-festivalen som dere føler er en god match med verdiene til Second Space?

-Oppsal Orientering og O-festivalen representerer verdier som vi setter høyt og som er en god match med verdiene til Second Space. Verdier som fremmer inkludering, samarbeid og respekt og som skaper et trygt og sosialt miljø er viktig både innen idretten, men også i bedrifter. Vi ser på orienteringssporten som en mulighet til å utforske og utfordre seg!

-Hva kan/burde orienteringsidretten lære av bedriftskulturen i Second Space?

-Bedriftskulturen i Second Space er preget av innovasjon, samarbeid og en sterk tro på at sammen kan vi skape vekst og utvikling. Vi oppmuntrer til å tenke utenfor boksen, ta initiativ og lære av feil. Vi tror at orienteringsidretten kan dra nytte av disse verdiene ved å fremme en kultur som oppmuntrer til eksperimentering, samarbeid og læring fra både suksesser og feil. Videre er det viktig å bygge sterke fellesskap og støtte hverandre i både motgang og medgang.

Second Space satser på høy grad av automatisering, så alle avdelinger er ubemannede og kan bestilles når kunden ønsker, døgnet rundt hele året. De har store ambisjoner for fremtiden og vil åpne flere avdelinger fremover, så sjekk www.secondspace.no for å finne ditt nærmeste Second Space!

Les mer om Second Space!

 
SS Stavanger2-min.jpg