Vinn flytur over O-festivalterrenget

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - droneflypremie_kart.pngflypremie-003.jpg

Har du lurt på hvordan o-terrenget du nettopp har løpt i ser ut fra luften? Under O-festivalen får tre ungdommer mulighet til å finne ut nettopp dette!

Vi har vært så heldige at vi kan tilby tre personer en flytur på en snau time etter mellomdistansen lørdag 24.juni.

Når etteranmeldingsfristen har gått ut 19.juni, trekker vi ut tre løpere i DH15/16, som vil få anledning til å bli med på denne turen. Vinnerne vil bli kontaktet i forkant av O-festivalen. Turen forutsetter selvsagt at man har lyst og aksept fra foresatte.

Påmelding til mellomdistansen kan gjøres her: https://eventor.orientering.no/Events/Show/17674

De tre vinnerne kjøres på avtalt tidspunkt fra løpet til Kjeller flyplass, rett nord for Lillestrøm, ca 30 min fra arena. Flyplassen er, i følge Wikipedia, en av verdens eldste flyplasser og en av de aller største arbeidsplassene i Lillestrøm kommune. Mange flyklubber har tilhold på Kjeller, i tillegg har Forsvaret også flere avdelinger som holder til i tilknytning til flyplassen.

Flyver Thor Fredrik Eie, fra Nedre Romerike flyklubb, flyr en Cessna 172 Skyhawk, et av de mest vanlige flyene i flyklubber rundt om i landet. Han vil ta med de heldige på en unik tur med dette som utgangspunkt:

Over radarkuppelen på Haukåsen, sydover mot O-festivalterrenget, hvor det blir et par runder, før snuten settes utover Oslofjorden, rundt Hurumlandet via Drammen tilbake til Oslo, forbi Holmenkollen og deretter retur til Kjeller. Det tas forbehold om at turruten må endres eller at den ikke kan gjennomføres pga. værforhold eller andre årsaker.

flypremie_kart.png

Denne flyruten kan tre 15-16 åringer få oppleve under O-festivalen 2023 (over).

flypremie-003.jpg

Utsikt fra flyet.