Sponsoravtale med BDO

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - drone

Vi er stolte av å presentere nok en sponsor for O-festivalen 2023: et internasjonalt selskap med hjerte for inkludering og folkehelse!

BDO er et internasjonalt rådgivnings- og revisjonsselskap med dypt fotfeste i norsk samfunns- og næringsliv.

-Vi kjenner utfordringene, ser mulighetene og engasjerer oss sterkt for at kundene våre skal nå målene sine, sier Roger Telle-Hansen, som er partner og sjef for BDOs Oslo-kontor..

I Norge har BDO over 2000 ansatte og mer enn 70 kontorer over hele landet. Kundene teller alt fra store, verdensomspennende selskaper til små og mellomstore bedrifter, fra de fleste bransjer og i både privat og offentlig sektor.

Internasjonalt er BDO til stede i 164 land og teller i overkant av 100 000 ansatte.

- Hvorfor velger BDO å samarbeide med O-festivalen?

- Samarbeid med idretten er en viktig del av vårt arbeid med bærekraftig utvikling, både i egen organisasjon, i samfunn og i næringsliv. Vi er opptatt av at alle skal ha en plass, og derfor støtter vi i BDO idrett, kultur og organisasjonsliv over hele landet. O-festivalen 2023 tikker av på mange av de aspektene vi ser etter i våre samarbeidspartnere.

- Hvilke verdier i o-idretten er viktige for BDO?

- Våre verdier er Åpen – Nær – Modig. Disse tre verdiene gjenspeiler o-idretten ganske godt også – derfor er et samarbeid mellom BDO og O-festivalen en god match.

- Hva kan o-idretten lære av BDO?

- Vi i BDO er ekstremt opptatt av å utvikle oss. Det tror vi også o-idretten bør være!

- Noe mer du har lyst til å legge til?

- Ja! BDO arrangerer også BDO-Mila. BDO-Mila er terrengløpet som passer for de fleste. Arrangementet er gratis, og du kan velge selv om du vil løpe på tid eller ei. I mai/juni arrangerer vi BDO-Mila fire steder – Hamar (10/5), Lillestrøm (10/5), Fredrikstad (11/5) og Bergen (8/6) – vi håper å se mange orienteringsløpere på start her også!

Bildet: BDO arrangerer BDO-mila flere steder i landet. Flott fartstrening før O-festivalen!