Hva med ei O-languke i Larviksdistriktet?

Postet av O-festivalen den 2. Jun 2019

Det er veldig mange grunner til å besøke Larvik før O-festivalen, også sånn utover de flotte tur- og badeområdene vi har! Arrangørklubbene henger ut treningsøkter, det arrangeres city race i nabobyen Sandefjord og opptil flere av dere kommer jo til oss fra Sørlandsgaloppen som arrangeres i Grenland.

Sørlandsgaloppen

Arena for galoppen alle tre dagene i år er Skien fritidspark, som ligger en halvtimes kjøretur fra Larvik. På grunn av det tette løpsprogrammet i år går galoppen av stabelen i forkant av O-festivalen fredag 21. til søndag 23. juni og gir en gylden mulighet til å ta ei tidlig ferieuke - før de mest hektiske feriedagene i juli - og kombinere det med de to største sommerløpa vi har her i landet.

Fortreninger

Vi vil presentere treningsløyper på websidene våre om ikke så lenge, dette blir relevante treninger i forkant av O-festivalen. I tillegg vil arrangørklubbene kunne tilby økter i ulikt terreng sånn for o-rekreasjonens skyld. Følg med på sidene våre framover!

Sandefjord City Race

Naboklubben Sandefjord OK arrangerer en urban langdistanse etter "city race"-format tirsdag 25. juni, med arena på Hvaltorvet midt i Sandefjord sentrum. Her har en virkelig sjansen til å terpe på sprint-teknikken.