Sykkelen er her! Blir du den heldige vinneren?

Postet av O-festivalen den 24. Mai 2019

aspaas-med-sykkelen-2019-05-14.jpeg

Aspaas sykler har gitt oss en DBS terrengsykkel med karbonramme som uttrekkspremie blant de startende på fredagens sprint. Sykkelen er her og står klar til den heldige vinner. Enda en grunn til å melde seg på! En splitter ny DBS Core S2 med 29" felger og karbonramme.

 

Jørn Aspaas, som driver sykkelbutikken har lang erfaring og solid kunnskap om sykler. Går du til Aspaas sykler får du svar på det du lurer på og rett sykkel til din bruk!   Aspaas har i alle år støtta Farrisrunden og heldige syklister har fått oppgradert utstyret sitt som uttrekkspremie, men da Jørn Aspaas fikk høre at hundrevis av ivrige o-løpere kom til larvik i slutten av juni 2019 så var han kjapp med å tilby dette til oss. Les det vi skreiv om Aspaas og sykkelen i desember.

aspaas-med-sykkelen-2019-05-14.jpeg

En av løperne i de vanlige klassene mellom 15-35 blir altså heldig eier av denne sykkelen!

Mer om Aspaas sykler finner du på hjemmesida til butikken her og du kan følge Facebook-sida her.

DBS presenterer sykkelen som er uttrekkspremien sånn:   I et land som Norge, med skog og fjell så langt øyet kan se, er terrengsykler midt i blinken. DBS Core S2 er den perfekte terrengsykkel på 29’’ for deg som ønsker et suverent framkomstmiddel til trening. Dette er en sykkel som gjør det mulig å sykle i ulike typer krevende terreng.   Du finner flere bilder og alle spesifikasjoner her.