Tracking på jaktstarten også for 15- og 16-åringene

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - drone

Det blir ikke bare junior- og seniorløpere som kan følges i søndagens jaktstart. Vår klubbsponsor Livelox stiller med enheter som gjør at også spenningen i ungdomsklassene kan følges direkte!

Livelox har blitt en del av dagligtalen der orienteringsløpere møtes - nå er det nesten utenkelig å se for seg konkurranser hvor GPS-sporet ikke kan studeres i etterkant. Livelox støtter O-festivalen gjennom sin sponsoravtale med Oppsal Orientering.

-Vi er et selskap som er grunnlagt av orienteringsløpere og har stort sett all vår virksomhet innenfor orienteringsidretten, så for oss er det helt naturlig å støtte den idretten vi er engasjert i selv, spesielt når det handler om ungdom, sier Mats Troeng i Livelox.

-Hvilke egenskaper har orienteringsløpere som man kan ta med seg inn i driften av et selskap?

-Problemløsning er en egenskap som trengs uansett om man skal bygge en webapplikasjon, arrangere en stor orienteringskonkurranse eller ta seg rundt en o-løype på kortest mulig tid. Orienteringsløpere er gode problemløsere!

Vi er selvsagt helt enige, og oppfordrer ALLE o-løpere til å skaffe seg Livelox-abonnement - det lærer du mye av, uansett alder og nivå!

Abonnement skaffer du deg via www.livelox.com

Du kan selvsagt også følge junior- og seniorklassene direkte. Der er det NOFs dyktige samarbeidspartnere i Loggator som står for trackingen, og vi er glade for at alle viser raushet slik at vi kan følge med på flest mulig løpere i skogen - klikk deg inn på Live-fanen på hjemmesiden til O-festivalen eller via eventor og følg med, enten du sitter hjemme eller puster ut på arenaen etter eget løp.

NB! Viktig! Vi stiller med gps-enheter i ungdomsklassene, men dessverre ikke vester til enhetene. Det betyr at du må ha med egen bærevest/festeanordning eller aller enklest: ha en lomme med glidelås på buksa/tightsen/trøya.

 
Dronefoto fra arena: Snorre Veggan