Festivalprat #2 - Status fra festivalsjefen

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - drone

Hvordan ligger arrangørene an? Hvordan blir arenaene? Hvor mange dugnadstimer ligger bak O-festivalen? Se nyeste episode av Festivalprat.

I forrige episode av Festivalprat fortalte løypelegger Ola Marius Pedersen om skogsterrenget og langdistanseløypene. I denne episoden av Festivalprat er det leder for hovedkomitéen, Lars Klyve, som snakker om status, hvordan arenaene blir og kanskje gir han også en liten avsløring om sprintdistansene.

I tider hvor det blir vanskeligere og vanskeligere å få folk til å stille på dugnad, så virker det som om Oppsalmedlemmene støtter opp om arrangementet. På Funksjonærkickoffen tidligere denne uka, stilte over 100 medlemmer. Lars har regnet ut hvor mange dugnadstimer som må til for å komme i mål og det er ikke få tusen. 

Oslo kommune støtter også velvillig opp om arrangementet i Østmarka. Samarbeidet med Bymiljøetaten og Renovasjonsetaten er helt avgjørende for et godt arrangement.

Se nyeste episode her: FESTIVALPRAT #2

Festivalprat #1 ser du her: FESTIVALPRAT #1

De neste ukene vil det komme flere episoder i serien, bl.a. har vi tatt en prat med løypelegger for sprintdistansen, Ludvig Rødnes, og karttegner Kristen Treekrem.