Godt samarbeid med BYM

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - droneøstmarkais-8118.jpg

Samarbeidet med Bymiljøetaten i Oslo kommune er viktig for å kunne arrangere O-festivalen.

Mange forbinder Bymiljøetaten (BYM) i Oslo kommune med veier og områder i Oslo sentrum. Men etaten har også ansvaret for store deler av Oslomarka. Derfor er det gledelig at vi i mange år har hatt et godt forhold til BYM i forbindelse med våre arrangementer.

- I fire år har vi hatt et konstruktivt og fint samarbeid med BYM om O-festivalen, sier leder i hovedkomitéen Lars Klyve.

Han kan fortelle at mange viktige brikker har falt på plass, men i et så stort arrangement som O-festivalen vil det være behov for avklaringer helt frem til arrangementet. Oppsal orientering har hatt flere møter med etaten om alt fra arenaer til bruk av de ulike skogsområdene. Og flere møter venter.

Senest torsdag var det et godt møte der Lars Klyve møtte Eivind Birkeland (bildet t.v.) og Øystein Kolseth (bildet t.h) for å diskutere og legge på plass flere brikker knyttet til bl.a. parkering.

Eivind Birkeland er seksjonssjef for Østmarka og har sammen med Kolseth base på Rustadsaga, et perfekt utgangspunkt for oppfølging av skogsområdet både sommer og vinter. Som bildet viser prydes kontorveggen forøvrig av et stort o-kart, sammensatt av alle Oppsals o-kart fra Ellingsrud i nord til Sandbakken i sør.

Les mer om Bymiljøetaten her.

østmarkais-8118.jpg
Forvalter: Bymiljøetaten i Oslo forvalter store deler av Oslomarka (foto: Snorre Veggan)