Flere hundre o-løpere på strandfest

Postet av O-festivalen den 24. Jun 2018

christian deler ut premier.JPGpremieutdeling stranda.JPGvinnerlag.jpg

225 ungdommer deltok i går kveld på 13-16-festen på Fornebu, i tillegg kom mange flere til for bål, grillmat og  premieutdeling.

christian deler ut premier.JPG

 

-Påmeldingen ble enda bedre enn vi hadde kunnet håpe på, men vi tror vi greide å gi alle ungdommene mye moro, bra servering og en topp St.hansfeiring i Bærum! Ansvarlig for strandfesten, Kristine Romøren, var lettet dagen etter festen. -Dessuten ble været også så bra som yr hadde lovet, så det ble ikke kaldt en gang!

13-16-gjengen startet sitt arrangement klokka 18, med volleyballturnering, kubbespilling, bading og grillmat. Hele 150 spillere var med i volleyballturneringa. Det var både klubblag og sammensatte lag. Det var krav om minst 2 av hvert kjønn på hvert lag, og alle lag måtte ha med minst to 13-14-løpere. Vinnerne ble et lag med mange Freidig-drakter. Trønderne er gode på ballsport.

Serveringa var hamburgere, drikke, chips og kaker. Ingen klagde på at det ikke var god verdi for pengene for inngangsbilletten til 75 kr.  

St.hans bålet ble tent klokka 1930, og premieutdelingen startet med fanfare av Fossum-musiker Tarjei Holo, før speaker Jørn Sundby sto for opplesingen mens Christian Jomaas med gode hjelpere delte ut premiene.  Det var klassene 13-16 A og 17-18 og 19-20 E som fikk sine premier på stranda, både for sprinten og for langdistansen.

Leder i hovedkomiteen for o-festivalen, Christian Jomaas, var godt synlig, for anledningen i signalgul OFEST2018-t-skjorte. -Jeg har hele tiden håpet på at vi skulle få fram festen i o-festivalen, sier Christian. -Og det tror jeg vi greide i dag!  Det har Christian helt rett i – o-festivalen har ikke «bare» vært et tre-dagers o-løp, men også en fest for o-løpere.

Bilder:
Fra volleyballturneringen på stranda (Foto: Kristine Romøren)
Hovedkomiteleder Christian Jomaas delte ut premier (Foto: Trond Brevik)
Mange var møtt fram til premieutdelingen (Foto: Trond Brevik)
Vinnerlaget i volleyballturneringen (Foto: Kristine Romøren)

premieutdeling stranda.JPG
vinnerlag.jpg