O-fest og Sankthansfest for alle på lørdag kveld

Postet av O-festivalen den 17. Jun 2018

Bålet tennes ved sjøen på Fornebu St.hansaften lørdag kveld kl 1930 - og da er festen for absolutt alle - ikke bare 13-16. Der blir det også premieutdeling for 13-16 A-klasser og juniorenes eliteklasser.

Ungdommene starter sitt arrangement klokka 1800. Arrangementet ledes av Fossums juniorløpere, og disse bærumsungdommene er eksperter på strandmoro – det blir volleyballturnering, litt fotball, kubb og bading. Grillmaten er inkludert i påmeldinga (75 kr, meld på i Eventor innen 17. jun)

Fra klokka 19:30 tennes det store bålet og absolutt alle o-løpere i alle aldre er invitert. Det blir mulighet til å kjøpe hamburgere og pølser fra grillen.

Klokka 20:00 blir det premieutdeling på stranden for sprinten fredag og langdistansen lørdag for ungdomsklassene 13-16 (A-klasser) og junior eliteklassene (17-18E, 19-20E).

Etter premieutdelinga fortsetter det med finaler i ungdoms-volleyballturneringa, og det blir selvsagt musikk, med Fossums egen DJ Martin Borge Heir, også kjent som Sunflake. 

Fossums ansvarlige for hele lørdagskveldsarrangementet på Fornebu, Kristine Romøren, håper mange tar turen ned til stranda: -Som det ser ut nå er jo værmeldinga for hele o-festivalhelga kjempebra, men jeg kan ikke gi noen garantier! Mange har meldt seg på ungdomsarrangementet allerede, hva skjer om det skulle bli møkkavær på lørdagskvelden? -For ungdomsarrangementet er plan B et opplegg som skjer inne på Scandic Fornebu, så ungdomsfest blir det uansett vær, forteller Kristine.

Gled dere!