Alta dag 2: Veltrent Altaværing tok trøya

Postet av O-festivalen den 3. Jun 2018

premie alta.JPG

Etter jaktstarten på dag 2 i Alta ble Gard Frost (H15-16) vinner av O-FEST BÆRUM 2018-turneens tekniske t-skjorte. Og aldri før har denne skjorta vært fylt med så mye muskler som i dag.

Vinneren Gard bor like ved Altas langrennstadion og forteller at han går litt på ski om vinteren. Og det var også lett å se, han har ikke slurvet unna stake- og styrketreningen. Om sommeren er han o-løper, og har deltatt i mange løp både i Finnmark og sørpå. Han har allerede meldt seg på o-festivalen i Bærum.

O-festivalens utsendte var så fornøyd med arrangementet i Alta, at under premieutdelingen ble det holdt en avstemming blant deltagerne: Fortjente løpsleder Thomas Frost en O-FEST-skjorte? Ca 43 hender i været stemte for, og ingen stemte mot. Og det var på sin plass – Alta O-lag skal være kjempefornøyd med sitt to-dagers arrangement som trakk cirka 70 løpere:

• God stemning på samlingsplass
  • Parkering like ved samlingsplass
  • Fine løyper, med real postplassering, slik at det gikk an å se skjermen
  • Ingen poster inne i grønt område
  • Bra kioskutvalg med hyggelig betjening
  • Meget bra terreng å løpe i
  • Raus premiering og hjemmelagde premier (slikt er vi for kule for i Oslo)

Terrenget inne i Tverrelvdalen er variert, med skrålier med en del furu- og bjørkeskog men også flate partier med ravinedaler. Langløypas andrepost i dag lå like ved huset til Finn Hågen Krogh. En annen langrennsprofil som bor like i nærheten er langløpskongen Petter Eliassen. Petter dukket til og med opp og tok langløypa som dagens langtur.

Vi minner alle o-løpere i Alta om trening førstkommende onsdag fra samlingsplassen i Tverrelvdalen. Og så er det kretsløp igjen til neste helg – to-dagers i Varanger. Og så må alle o-løpere i Finnmark huske å melde seg på o-festivalen i Bærum 22-24 juni! Endelig et løp som det ikke tar så lang tid å reise til!

Bildet under viser grillpinne med inngravering, som var premie til mange. Til og med en dame som løp C åpen fikk premie. De som kom høyt opp på resultatlista fikk ekstrapremier i tillegg. For eksempel fikk vinneren av H45 en hammer. All honnør til arrangøren for premieringen.