22-24 juni i Bærum: Mye å løpe for – meld deg på nå!

Postet av O-festivalen den 1. Jun 2018

Student-VM, norgescup og WRE. Det er mye å løpe for under o-festivalen, både i Bærumsmarka og i det fine sprint-terrenget ved fjorden på Fornebu. Eller kanskje du vil med bare for festen? Meld deg på innen 4. juni.

For Junior og Senior er det NorgesCup alle dager. Alle løpene har også status som World Ranking Event (WRE), hvor seniorløperne kan samle verdifulle world-ranking poeng som kan bli viktige ved internasjonal representasjon. O-Festivalen er dessuten uttaksløp til Student-VM (World University Orienteering Championships – WUOC), som er et mål for mange unge seniorer. WUOC arrangeres i Kuortane, Finland, 17.-21.juli.

De yngre kan som alltid glede seg til en morsom lagkonkurranse med premie til alle lag, og masse morsomme aktiviteter på Barnas O-Festival for de opp til 12 år. Det gjøres også litt ekstra stas på 13-16-åringene med et sosialt arrangement i form av egen strandfest for ungdommen på Sankthansaften.

Bilde: Fossumløper i sprint-terrenget på Fornebu. For ordens skyld:  Som et trent øye kanskje har avslørt allerede: bildet er en fotomontasje. Terrenget er sperret, med ferdselsforbud for løpere!