Marie heldigst på Eggemoen

Postet av O-festivalen den 27. Mai 2018

O-festivalens Norgesturné fortsatte i dag med loddtrekning under Ringeriksløpet på Eggemoen ved Hønefoss. Den tekniske trenings-skjorta med påtrykk O-FEST BÆRUM2018 ble vunnet av en heldig jente i D11-12N: Marie Skaug Gilhuus-Moe fra Oppsal. 

Ringerike OL arrangerte det tradisjonsrike Ringeriksløpet samtidig som de også arrangerte Unionsmatchen, en ungdomskretskamp mellom svenske og norske o-kretser.  Unionsmatchen er et krevende arrangement i seg selv, så Ringerike OL skal ha honnør for at de samtidig tok seg bryderiet med å lage løp for oss vanlige dødelige. 

T-skjorta ble altså vunnet av Marie fra Oppsal. Hun var på Eggemoen med slekt og o-venner, blant annet sin bestemor. Marie sier hun skal nesten helt sikkert komme til O-festivalen med sprint på Fornebu og skogsløp i Bærumsmarka. 

Tilbake til arrangementet. Samlingsplassen var kjempefin. Og det er også et veldig artig og interessant terreng i området rundt flystripa på Eggemoen. De har helt flate områder, der man kan løpe fort også utenom stiene. Så har de en kjempevanskelig skråli der de også la noen poster. Dessuten er det endel groper og ravinedaler. Det var artige løyper, velorganisert samlingsplass, bra kiosk og rett og slett et hyggelig o-løp i varmen. O-festivalens utsendte hadde kun en liten ting han gjerne skulle diskutert med løypelegger: Er det nødvendig å henge skjermene så lavt at det helst bør stå noen å stemple for at du skal se posten - skal det være en ulempe å komme til posten uten at noen er der? Vi vet ikke. Takk for trivelig dag uansett!