Dagens heldige vinner

Postet av O-festivalen den 19. Apr 2018

O-festivalen 2018 er på Trøndelagsturné. I dag hadde vi loddtrekning av en høykvalitets teknisk OFEST-skjorte blant løperne i Byåsens sprintcup-løp på Romolslia. Den heldige vinner ble Nanna Norderud fra NTNUI.

Men Nanna måtte ikke bare være heldig. Hun måtte utvise klokskap og også svare riktig på tre spørsmål om o-festivalen før hun fikk premien overrakt. Vi skal ikke røpe spørsmålene her, da de vil bli gjenbrukt under Bjugn IL sitt dobbeltløp førstkommende lørdag 21. april. Så til alle dere trøndere som ikke var like heldige som Nanna i dag – ny sjanse om to dager!

Og så må vi skryte av arrangøren Byåsen IL for en kjempespennende sprint i et artig område rundt på Romolslia. Det var veldig krevende veivalg der man virkelig måtte forstå det med høydekurver. Og fint variert løpsunderlag – asfalt, grus og gress. Gafling hadde de også – en lur variant. Visste dere at et 6-tall opp ned ser akkurat ut som et 9-tall? Som dere skjønner – mange feller å gå i for den som ikke var årvåken hele veien.