Bo ved sprinten og ved ungdomsarrangementet

Postet av O-festivalen den 6. Sep 2017

Scandic Fornebu er samlingsplass for fredagens sprint og er også rett i nærheten av lørdagens ungdomsarrangement. Med Scandics o-tilbud kan du bo på firemannsrom for 450 kr natta med frokost. På tremannsrom er prisen 500 kr, og på dobbeltrom 620 kr per person per natt. (NB Se ny adresse for individuelle bestillinger)

Ny adresse for individuelle bestillinger

Til mailadresse fornebu@scandichotels.no ,tlf: 21057000, eller på nett med kode BNOR220618.

Reservasjon  for klubber gjøres direkte til Scandic Fornebu på meeting.fornebu@scandichotels.comMerk reservasjonen Norsk O-Festival og Res.nr. 45835402. Klikk her for mer informasjon om tilbud og priser.

 

Kanskje er Scandic Fornebu både mer praktisk og avslappende enn å oppsøke slekt og venner i Oslo-området, tråkke inn svett, skitten og sliten seint på kvelden, for så å reise ut til skogen igjen tidlig på morran etter. Dessuten ligger hotellet fint til ved fjorden og er et ypperlig sted for klubbturen. 

Det kan være lurt å bestille raskt for å sikre plass. O-festivalen går på et populært tidspunkt i Oslo-området, og Scandic ønsker å fylle opp hotellet – derfor må bestillinger av o-festivaltilbudet gjøres snarest og absolutt innen 1. april 2018. O-festivaltilbudet har 14 dagers avbestillingsfrist.