Gjenglemt på O-festivalen (oppdatert)

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2017

GjenglemtTøy1.jpgGjenglemtTøy2.jpgGjenglemtTøy3.jpgGjenglemtTøy4.jpg

Riktig alt har dere ikke fått med dere hjem fra årets O-festival... Her er en liten oversikt over det vi har samlet inn og fått beskjed om, med info om kontaktpersoner.

På parkeringsplassen ble det lørdag funnet en sølvring. Om du tror denne kan være din kan du kontakte Endre Dahlen (endre.dahlen (at) gmail.com).

De som overnattet på Oppdal ungdomsskole kan sjekke om de mangler et stort badehåndkle, en badebukse eller en luftmadrass i en grå pose. Om du drar kjensel på noe av dette kan du kontakte Grete Berge Owren (grete.berge.owren (at) gmail.com).

På løpskontoret fikk vi inn to kompass (se bildet øverst i artikkelen) som ikke fant sin eier i løpet av helga. De som savner disse kan ta kontakt med Arild Clausen (arild.clausen (at) ntnu.no).

Samlingsplassen var ikke helt tom etter løpet, og klær som lå igjen der eller kom fra start og ikke ble hentet er samlet inn av Hanne Sandstad (hanne.sandstad (at) gmail.com). Hanne vasker klærne og tar med til O-ringen. Se bildene nedenfor for å sjekke om noe av ditt tøy er med!

 

GjenglemtTøy1.jpg
GjenglemtTøy2.jpg
GjenglemtTøy3.jpg
GjenglemtTøy4.jpg