Kortspurt: Fast track i premie

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - dronekiosk1.jpg

I forbindelse med pinseløpene, så inviterer vi til en ny konkurranse. Denne gangen med «Fast track» i kiosken lørdag i premie til vinnerklubben!

Hvem har vel ikke sett folk med prioritypass komme foran i køen på tivoli eller på flyplassen i påvente av et fly til Syden? Nå kan klubben din få mulighet til å være den som «sniker» i køen på O-festivalen.

I pinsehelgen gjelder det å mobilisere klubbmedlemmer til å melde seg på O-festivalen. Den klubben som i løpet av pinsehelgen melder på størst andel klubbmedlemmer til O-festivalens mellomdistanse, vinner «Fast track» i kiosken lørdag 24. juni.

Det innebærer at klubben får egen sluse i kiosken, som kun medlemmer i vinnerklubben kan bruke. Dermed slipper man kø, for å sikre seg nystekte vafler, drikke, kaker eller en av de sagnomsuste blingsene i kiosken. Og om det skulle bli kø, så er det kun klubbmedlemmer som står i veien for bestilling! 

Påmelding til mellomdistansen og øvrige konkurranser finner dere på hjemmesiden under menyen «Påmelding / Entry». Der er link til alle Eventor-arrangementene samlet.

En bonus er at alle påmeldte i denne Kortspurten også teller inn i Langspurten hvor klubben kan vinne 10.000 kroner. Så hva venter du på? Meld deg på i løpet av pinsedagene og få med deg så mange klubbmedlemmer som mulig!

kiosk1.jpg

PS! En forutsetning for å vinne premien er selvsagt at klubbmedlemmene ikke melder seg av igjen før løpene.