"Østmarkaulven" besøker verdenscupen og Østfold O-weekend

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - droneHvem fanger Østmarkaulven

Lørdagen under O-festivalen blir det lagkonkurranse for råtasser. Et av høydepunktene vil nok være jakten på "Østmarkaulven". 

Men det er ikke nødvendig å vente til O-festivalen for å treffe "ulven". Allerede på verdenscupløpene i orientering i Østfold, om én uke, blir det mulig å treffe den populære skapningen. Ulven som først dukket opp på Råtasskonkurransen til Oppsal i fjor, ble en stor suksess blant de yngre. I konkurransen ble det ekstra poeng til de lagene som klarte å fange ulven. I etterkant har Østmarkaulven vært et populært samtaleemne blant både o-barn og o-voksne i Oslo-området. Mange fulgte dens innsats gjennom konkurransen og ble fascinert av dens liv og livsstil.

Nå får alle sjansen til å møte den igjen i virkeligheten, utenom konkurransesituasjon, og lære mer om den. Som en forsmak på Lagkonkurransen for råtasser (8-12 åringer) 24.juni, er Østmarkaulven derfor invitert til verdenscupløpene i Østfold kommende helg. Arrangørene oppfordrer alle interesserte barn og unge til å komme og hilse på den.

Ulven vil være til stede på arenaen lørdag 29. april.

Vi oppfordrer også alle til å delta på publikumsløpene i Østfold og samtidig heie på våre beste o-løpere i kamp med verdenseliten om verdenscupoeng.

Info om Østfold O-weekend og verdenscupløpene finner du her. Påmeldingsfrist søndag 23.april!

Se en liten film om Østmarkaulven ved å klikke på bildet nedenfor.

Hvem fanger Østmarkaulven