Orienteringsfest i Østmarka med rause tilskudd fra OBOS og Oslo kommune

Postet av O-festivalen den 26. Jun 2024

Velkommen - drone

Før den siste dagen av O-festivalen 2023 må vi nok en gang takke våre samarbeidspartnere. Både OBOS og Oslo kommune har vært betydelige bidragsytere til arrangementet.

Gjennom støtteordningen OBOS Jubel har vi mottatt 50.000 kroner! 

OBOS er en av Nordens største boligbyggere, og gir inntil ti prosent av sitt overskudd til tiltak for barn og unge: Frivilligheten i Norge har hatt tøffe kår de siste årene, og gjennom OBOS Jubel ønsker boligstiftelsen å hjelpe idrettslag og foreninger å opprettholde et godt tilbud til alle! Til høsten blir det en ny søknadsrunde hvor fem millioner kroner skal deles ut - ta det som et tips og les mer her: https://www.obos.no/samfunnsansvar/obos-gir-tilbake/obos-jubel/

Oslo kommune støtter O-festivalen med et solid pengebeløp, i tillegg til å være en svært god samarbeidspartner på alle måter. 

Siden tildelingen av arrangementet har Oppsal Orientering hatt et konstruktivt og godt samarbeid med Oslo kommune ved Bymiljøetaten og Renovasjons- og gjenvinningsetaten. Det har blitt funnet fram til gode løsninger både ved valg og utforming av arena, parkering og bruk av terrenget. Løypene har blitt tilpasset og lagt så skånsomt som mulig i forhold påvirkning av fauna, fugle- og dyreliv.

Oppsal Orientering ønsker å takke for uvurderlig støtte!

"Østmarkaulven" skal jages av over 200 barn i lagkonkurransen. Foto: Terje W. Pettersen